Acerta

Acerta

We vroegen aan onze 14 partners: “Waarom vinden jullie het HOI-project zo waardevol?” Acerta is alvast trotse partner van Hands-on Inclusion!

Kristel Minten (Senior Consultant bij Acerta): De War For Talent is een realiteit voor werkgevers. Via Hands-On Inclusion kunnen we organisaties begeleiden in het inclusief ondernemen. Niet alleen kunnen ze zo meer potentiële medewerkers bereiken, maar ze kunnen ook het verschil maken met inclusief ondernemerschap. Uit eigen onderzoek zien we dat de helft van de werkgevers aandacht heeft voor diversiteit en inclusie. Daar is zeker nog ruimte voor verbetering.”

Als fullservice hr-dienstengroep ondersteunt Acerta ondernemers in elke fase van hun groeiproces. En dat met een brede waaier aan advies, diensten en toepassingen rond loonadministratie, sociale zekerheid en vestigingsformaliteiten. We zijn ook een actieve speler in werving en selectie en het beheer en de ontwikkeling van menselijk kapitaal. Zo bieden we organisaties totale ontzorging en helpen we ze om succes te boeken. 

De kracht van mensen staat centraal in alles wat we ondernemen. We zetten ons maximaal in om organisaties te ondersteunen bij de ontwikkeling, motivering en duurzame inzetbaarheid van hun menselijk kapitaal. We handelen van mens tot mens met een groot inlevingsvermogen en een open, positieve en toekomstgerichte kijk. Hands-On Inclusion streeft naar inclusief ondernemerschap, en dat kunnen wij als hr-dienstengroep alleen maar ondersteunen en versterken.