Verso

Verso

We vroegen aan onze 14 partners: “Waarom vinden jullie het HOI-project zo waardevol?” Verso is alvast trotse partner van Hands-on Inclusion!

‘Inclusief ondernemen beperkt zich niet tot eenmalige acties. Dat is een houding die je aanneemt, een weg die je inslaat en blijft lopen. Ook wij bij Verso blijven op dat vlak bijleren en evolueren.’ 

De tijd van een overvloed aan kandidaten per vacature is voorbij.  We moeten een versnelling hoger schakelen en elk talent aan boord halen én ook houden. Met Verso zijn we ervan overtuigd dat inzetten op inclusief ondernemen een oplossing kan bieden. En net daarom ben ik zo blij dat we mee onze schouders kunnen zetten onder het Hands-on Inclusion project. Inclusief ondernemen beperkt zich niet tot eenmalige acties. Dat is een houding die je aanneemt, een weg die je inslaat en blijft lopen. Ook wij bij Verso blijven op dat vlak bijleren en evolueren. “ - Ingrid Lieten directeur Verso 

Als interprofessionele werkgeversfederatie verenigt, verdedigt en versterkt Verso sociale ondernemingen om hun sociale, economische en ecologische impact te vergroten.

Verenigen

Verso groepeert vijftien federaties en verenigt zo sociale ondernemingen uit alle sectoren. Verso is een pluralistische organisatie die contacten onderhoudt met alle politieke strekkingen. 

Verdedigen

Verso is de intersectorale werkgeversorganisatie voor de socialprofitsector in Vlaanderen. Men is de stem van en voor alle sociale ondernemingen en verdedigen hun interprofessionele belangen proactief en oplossingsgericht.

Versterken

Verso versterkt haar federaties, hun leden en andere sociale ondernemingen met kwalitatieve dienstverlening die hen helpt een professionele werking uit te bouwen en op een waardengedreven manier hun doelstellingen te realiseren.

Meer over Verso? Neem een kijkje op de website.