Meet-up

Wil je nieuwe aanwervingskanalen uitproberen? En wil je daarbij stappen zetten naar een meer inclusieve onderneming, om zo iedereen te laten schitteren in jouw organisatie?

Goed nieuws! Hands-on Inclusion gaat samen met jou aan de slag om meer kandidaten te vinden. We doen dit concreet in drie verschillende stappen:

  1. Je bezorgt ons via mail jouw vacature of gezocht profiel. Wij doen daarvan een screening op toegankelijkheid en leesbaarheid.
  2. Daarna neem je deel aan de online Check-in. Je stelt je vacature voor aan mensen die rechtstreeks in contact staan met werkzoekenden. Je maakt kennis met hen en toetst de wederzijdse verwachtingen af.
  3. Tot slot verwachten we je in levenden lijve op de Meet Up in jouw regio. Tijdens de Meet Up ontmoet je werkzoekenden en proef je van inclusieve manieren van rekruteren. Wie deelneemt aan de HOI Meet Up, gaat naar huis met nieuwe inzichten en connecties.

Er zijn momenteel geen Meet Up’s gepland.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan een HOI Meet Up? Stuur dan jouw vacature of gezocht profiel via mail aan Aarnout Lanckriet. Wij doen dan de vacaturescreening en geven verdere info via een persoonlijk contact.

Deelnemen is volledig gratis. Wel verwachten we van jou dat je bereid bent om te groeien naar een meer inclusieve onderneming.

Heb je specifieke noden om te kunnen deelnemen (tolk of andere)? Laat het ons dan weten in het inschrijvingsformulier.

Met al je vragen kan je terecht bij Aarnout Lanckriet.