Upgrade

Wil je meer mensen bereiken voor je vacatures? En wil je graag dat mensen aan de slag blijven? Dan heb je vast al nagedacht over diversiteit en inclusie. Misschien heb je al een vorming gevolgd of nieuwe methodes uitgeprobeerd.

Welk pad je ook volgt, we staan je graag bij met upgrades: 3 aparte dagen waarin we drie verschillende thema’s uitwerken. Zo leiden jouw nieuwe inzichten ook echt tot het gewenste doel. We helpen je op de deze 'praktijkdagen' graag om de volgende stappen praktisch uit te werken voor jouw organisatie.

De thema's zijn: 'Outreach', 'Rekruteren zonder te discrimineren' en 'Racisme zien en aanpakken'. De drie thema’s staan los van elkaar: je kan kiezen om er eentje te volgen, of meerdere.

Elke dag bestaat uit een stukje vorming, een bespreking van jouw case en het samen opstellen van een actieplan. We bekijken daarvoor samen wat haalbaar is, op maat van jouw organisatie, en werken dit concreet uit. Zodat jij meteen verder aan de slag kan.

Kies je upgrade!

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons aanbod.