Over Upgrade: Welzijn (job crafting vs. off-job crafting)

Upgrade: Welzijn (job crafting vs. off-job crafting)

We bieden upgrades rond verschillende thema’s. Ze staan los van elkaar: je kan kiezen om er eentje te volgen, of meerdere. Elke dag bestaat uit een stukje vorming, een bespreking van jouw case en het samen opstellen van een actieplan. We bekijken samen wat haalbaar is, op maat van jouw organisatie, en werken dit concreet uit. Zodat jij meteen verder aan de slag kan.

Upgrade

Upgrade over 'Welzijn (job crafting vs. off-job crafting)'

In deze upgrade leer je meer over de zes psychologische handvatten die een belangrijke rol spelen voor motivatie, groei en welbevinden, en hoe je daar vanuit je rol als werkgever aan tegemoet kan komen. Je gaat actief aan de slag met het maken van een vertaalslag ervan naar je eigen organisatie. 

Wat heb je nodig?

  • Breng je laptop mee, of geef ons een seintje als we er voor jou eentje moeten voorzien. We gaan er doorheen de dag op werken.
  • Heb je in jouw organisatie al een aanzet voor een actieplan? Breng het ook mee naar de upgrade.

Meet the experts

Je krijgt professionele begeleiding van deze experts:  

Sabine Goossens

  • Consultant
  • Acerta 

Bart Moens 

  • Lid Onderwijsteam Sociaal Werk  
  • Odisee Hogeschool 

Voor wie?

Je bent leidinggevende, HR-medewerker, beleidsmedewerker of bestuurder in een onderneming met werkgebied in Vlaanderen. Je kan met twee personen van je organisatie deelnemen.***

***Onderwijsinstellingen en openbare besturen (met uitzondering van autonome gemeentebedrijven) kunnen zich helaas niet inschrijven voor onze Upgrades. Openbare besturen verwijzen we graag naar het aanbod van Diverscity. Twijfel je of jouw organisatie binnen de door ESF toegelaten doelgroep valt? Wij zoeken het graag samen met jou uit.

Praktisch

Elke upgrade-dag duurt van 9:00 tot 16:30. Deelname is gratis en broodjeslunch wordt voorzien.

Locatie

Acerta

Diestsepoort 1

3000 Leuven

Meer info?

Wil je meer informatie over onze Upgrades? Neem dan contact op met Anne Vandebergh

Combinatielogo_esf_HOI

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.