Over Infomoment: HOI Meet Up

Infomoment: HOI Meet Up

Past deze datum niet voor jou? We organiseren ook een infomoment op 30 augustus.

Werf je nieuwe medewerkers aan? En wil je daarbij stappen zetten naar een meer inclusieve onderneming, om zo iedereen te laten schitteren in jouw organisatie?  

Goed nieuws! Hands-on Inclusion gaat samen met jou aan de slag om de juiste kandidaten te vinden. We doen dit concreet in drie verschillende stappen: 

 • Je volgt eerst het online infomoment en krijgt een uitgebreide toelichting van het concept. 

 • Is je interesse gewekt? Dan neem je deel aan de regionale online Check-In. Je stelt je vacature voor aan mensen die rechtstreeks in contact staan met werkzoekenden. Je maakt kennis met hen en toetst de wederzijdse verwachtingen af.  

 • Tot slot verwachten we je in levenden lijve op de HOI Meet Up in jouw regio. Tijdens de Meet Up ontmoet je werkzoekenden en proef je van inclusieve manieren van rekruteren. Wie deelneemt aan de HOI Meet Up, gaat naar huis met nieuwe inzichten en connecties.  

  Er zijn momenteel drie Meet Up’s gepland, telkens in de namiddag:

  • Op woensdag 13 oktober in Leuven
  • Op donderdag 21 oktober in Kortrijk
  • Op donderdag 28 oktober in Antwerpen

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan de HOI Meet Up? Schrijf je dan hiernaast in voor dit online infomoment waar je een uitgebreide toelichting krijgt van het concept. Je krijgt ook de nodige informatie om je kandidaat te stellen voor de HOI meet up. De inschrijving voor een infomoment is vrijblijvend, en verplicht jou niet om deel te nemen aan de HOI Meet Up. 

Deelnemen is volledig gratis. Wel verwachten we van jou dat je een concrete vacature hebt en dat je bereid bent om te groeien naar een meer inclusieve onderneming.   

Heb je specifieke noden om te kunnen deelnemen (tolk of andere)? Laat het ons dan weten in het inschrijvingsformulier. 

Met al je vragen kan je terecht bij Aarnout Lanckriet: aarnout.lanckriet@levl.be  

Combinatielogo_esf_HOI

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen