Over Upgrade: Changemanagement

Upgrade: Changemanagement

We bieden upgrades rond verschillende thema’s. Ze staan los van elkaar: je kan kiezen om er eentje te volgen, of meerdere. Elke upgrade bestaat uit een stukje vorming, een bespreking van jouw case en het samen opstellen van een actieplan. We bekijken samen wat haalbaar is, op maat van jouw organisatie, en werken dit concreet uit. Zodat jij meteen verder aan de slag kan.

Upgrade

Upgrade over changemanagement

We verkennen samen hoe divers en inclusief jullie organisatie is en waar jullie mogelijk tegenaan lopen. Thema’s die aan bod komen zijn: verschillen aanvaarden, bouwen aan vertrouwen, en inclusief denken en handelen.

In deze upgrade leer je meer over het verkennen van de veranderwens en het vormgeven van de gewenste toekomst naar meer inclusief ondernemen. Wat is er al aanwezig in jouw organisatie en welke volgende stappen kunnen jullie zetten? We voorzien voldoende tijd voor overleg tussen de deelnemers, zodat jullie kunnen leren van elkaar, en je gaat actief aan de slag met het maken van een vertaalslag ervan naar je eigen organisatie.

Wat heb je nodig?

  • Houd je laptop bij de hand. We gaan er doorheen de voormiddag op werken.
  • Heb je in jouw organisatie al een aanzet voor een actieplan? Houd het bij de hand tijdens de upgrade.

Meet the experts

Je krijgt professionele begeleiding van deze expert:  

Sabine Goossens

  • Consultant
  • Acerta 

Voor wie?

Je bent leidinggevende, HR-medewerker, beleidsmedewerker of bestuurder in een onderneming met werkgebied in Vlaanderen. Je kan met twee personen van je organisatie deelnemen.***

***Onderwijsinstellingen en openbare besturen (met uitzondering van autonome gemeentebedrijven) kunnen zich helaas niet inschrijven voor onze Upgrades. Openbare besturen verwijzen we graag naar het aanbod van Diverscity. Twijfel je of jouw organisatie binnen de door ESF toegelaten doelgroep valt? Wij zoeken het graag samen met jou uit.

Praktisch

Deze upgrade gaat online door en duurt van 9:00 tot 12:30. Deelname is gratis en een online opvolgmoment voor jullie actieplan wordt voorzien.

Locatie

Online via Teams. De deelnamelink wordt jullie bezorgd bij inschrijving.

Meer info?

Wil je meer informatie over deze Upgrade? Neem dan contact op met Karine Van Daele

Regioverantwoordelijke Hands-on Inclusion

+32 494 53 54 81

karine.vandaele@verso-net.be

Combinatielogo_esf_HOI

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.